Jerome Camacho

my bad i solve it , supposedly it should place in Page,not in Page Controller

Files: Requires logging in with Slack to view/download
Screen Shot 2020-08-13 at 2.40.58 AM.png
Jerome Camacho

hola , is there any gridfield / embed a custom table (dataobject) already in SSv2 ? i used this script but nothing happen on the CMS side. thanks in advance 🙇‍♂️

Files: Requires logging in with Slack to view/download
Screen Shot 2020-08-12 at 10.43.09 PM.png
Joe

I’m actually sad it’s not called stinker 😂

andante

question for you all at home - has anyone ever looked into an artisan tinker equivalent for silverstripe, and if so, have you got a better name than vendor/bin/sake stinker?

😂 (1)
andante

anyone here use Mailgun and also unable to log in at the moment?

guy_van_bael

hi all, anyone using userforms with invisible recaptcha v3? Can you tell me how. I have always been using undefinedoffsets nocaptcha module but i can’t get it to work with invisible recaptcha (even v2)

marvin

Hi @cwc, this is all the log tells me: > POST /contact-us/Form/ HTTP/1.0

cwc

Is that all? Just to be sure I’m referring to ss logs;

marvin

Hi @cwc — my ISP is seeing the following on their logs: Connection could not be established with host http://emr.hosting.isx.net.nz [ #0]" at /var/www/vhosts/mysite.nz/httpdocs/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/StreamBuffer.php line 277

Ben

@marvin you probably want a better way of accessing those logs (than asking your ISP), if you’re doing much developing they’re the first place you look if something isn’t working. See this for more info: https://docs.silverstripe.org/en/4/developer_guides/debugging/error_handling/

I can’t help you much with the error except to say that it’s likely a problem with sending email. I’m not well versed in how silverstripe’s email stuff works though, so that’s all I can tell you 😞

Show 1 attachment(s)
docs.silverstripe.org  
Logging and Error Handling

Developer documentation for Silverstripe CMS and framework

Hide attachment content
marvin

Good evening people — having a weird one with my PHP form submission. This setup works on two sites but on a third site I keep getting a 500 Error which is displayed on the parsed page as a ‘Server Error’. It would seem that script is failing at contact-us/Form/. Sites are same version of Silverstripe with identical settings on VPS. Can anybody offer any suggestions as to why this one site is failing when identical sites are fine?

Files: Requires logging in with Slack to view/download
ContactPageController.php
cwc

What does the log file says? 500 errors should be trapped there

cwc

Good day folks, wondering if anyone has done some extending of the CMS UI. In particular something like adding a "message bar" at the top of the CMS UI where they can be notified of issues when they log in. Looking through the guide at "https://docs.silverstripe.org/en/4/developer_guides/customising_the_admin_interface" it didn't quite talk about where to inject such components. Would love to see an existing module around to understand how

Show 1 attachment(s)
docs.silverstripe.org  
Customising the Admin Interface

Developer documentation for Silverstripe CMS and framework

Hide attachment content