pn

Right - so vendor, resources and assets werent and I ve fixed that and I dont see the error anymore

dorsetdigital

It's usually comes down to file / directory ownership. Are all the files owned by the webserver process?

pn

No, I'm not sure how to fix this - any advice please?

dorsetdigital

OK, but you said you had an error thrown. Did you fix that?

dorsetdigital

Have you fixed the permissions problem with htaccess?

pn

Any ideas what else I could look at?

pn

I have deleting and rebuilding cache on both the sites. The mainsite URL still leads to a 404

pn

Hi All, I have 2 SilverStripe sites set up as follows where nz and au are symlinks to the websites. This set up was working well. Recently updated the PHP verison they run on to 7.2 from 7 and SivlerStripe version from 4 -> 4.4.3. Built and flushed both sites and http://nzsite.com and http://ausite.com are working great individually. http://mainsite.com/nz and http://mainsite.com/au worked well too intially until I attempted to flush cache via http://mainsite.com/nz?flush=1. I got a "Exception : Error writing server configuration file “.htaccess” message and the main site urls have been leading to a 404 ever since. the sites when accessed by their own domain still work well.

lerni

Is there a way to remove help-links in the lower left corner of the CMS other than overriding the template? I can add links per YML with

  1. SilverStripe\CMS\Controllers\CMSPagesController:
  2. help_links:
but not remove - [] gets merged.

lerni

probable I go with a custom template but setting per php should do SilverStripe\CMS\Controllers\CMSPagesController::config()->help_links = [];