View more context

 

taoceanz

Hey Stevie, I have ss env vars set passed through to php-fpm from nginx so SS_BASE_URL is set there, also have the alternative base url set in yaml config to the same url. I've tried putting the ss env in .env too, but none of it changes behavior.

taoceanz

This is the Dockerfile to create the container which runs nginx to serve the SS site

taoceanz

The Dockerfile is called and container booted from docker compose

taoceanz

Am seeing a lot of these in the logs [2019-09-04 01:14:02] error-log.WARNING: cURL error 6: Could not resolve host: empty (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) [] []

taoceanz

That error appears after loading the site via a browser

taoceanz

The behaviour of the site I'm working on is very strange. Loading the site is showing all pages from the database, it's possible to login to the admin section and edit pages, but the public facing pages aren't loading correctly. Links are loading with the docker id as the domain name so nothing loads. When I try to debug, it throws exceptions from PhpFilesCache which have no message, then prints out an HTTPResponse_Exception with the entire html content from the page it's supposed to be rendering but with 404 status code.

taoceanz

Stuff like this

  1. Exception in /usr/share/nginx/html/vendor/symfony/cache/Simple/PhpFilesCache.php:37 Stack trace: #0 [internal function]: Symfony\Component\Cache\Simple\PhpFilesCache->__construct('classmanifest', 0, '/tmp/silverstri...') #1 /usr/share/nginx/html/vendor/silverstripe/framework/src/Core/Cache/ManifestCacheFactory.php(83): ReflectionClass->newInstanceArgs(Array) #2 /usr/share/nginx/html/vendor/silverstripe/framework/src/Core/Cache/DefaultCacheFactory.php(69): SilverStripe\Core\Cache\ManifestCacheFactory->createCache('Symfony\Compone...', Array) #3 /usr/share/nginx/html/vendor/silverstripe/framework/src/Core/Cache/ManifestCacheFactory.php(49): SilverStripe\Core\Cache\DefaultCacheFactory->create('Psr\SimpleCache...', Array) #4 /usr/share/nginx/html/vendor/silverstripe/framework/src/Core/Manifest/ClassManifest.php(201): SilverStripe\Core\Cache\ManifestCacheFactory->create('Psr\SimpleCache...', Array) #5 /usr/share/nginx/html/vendor/silverstripe/framework/src/Core/Manifest/ClassManifest.php(241): SilverStripe\Core\Manifest\ClassManifest->buildCache(false) #6 /usr/share/nginx/html/vendor/silverstripe/framework/src/Core/Startup/ScheduledFlushDiscoverer.php(36): SilverStripe\Core\Manifest\ClassManifest->isFlushScheduled()

taoceanz

Login page will load correctly, but nothing else aside from the admin section