Hels

Every time I think I’m starting to get namespaces something comes along…. 🤣

Hels

so now it does use the template, but it is just a white page with black text. It isn’t using the main page template to get the header & footer, and also doesn’t seem to use the css to get the colours & things

Hels

pressed wrong type of enter by mistake - have edited my message!

Hels

>tl;dr: Template namespacing is weird as F

@Firesphere I think that is the most perfect statement you have ever made!!!

Hels

great. thanks. it sort of works with @kinglozzer’s method.

Hels

yeah, I just thought that it should automatically get that because changing a module’s template is easily done by just matching the directory structure inside templates to the namespace of the thing to change the template of

Hels

even though the page controller (& page) is also in posOrg namesapce?

Hels

I’m having a little template trouble, can anyone see where I have screwed up? I have only 1 namespace where all my things that i made are. In 1 page controller I have an if which ends with return $this->renderWith('SignupsPageForChapmans'); In my folders I have app\templates\posOrg\Layout\http://SignupsPageForChapmans.ss but when I go to the page (I have Chapman level access) I get this error [User Warning] None of the following templates could be found: SignupsPageForChapmans in themes "Array ( [0] => $public [1] => $default ) " Before there was a problem where I had accidentally called the template file http://SignupsPageForChapMans.ss (capital M by mistake) but I fixed that. by SSH I can see it is correct on server. I have done dev\build & ?flush=all several times. & done it with the dev in dev mode as well

Hels

you mean do the thing in the grey box above?