howardgrigg

Anyone have a good link to the boilerplate of how to add a button with a specific action to the edit form of an object managed in model admin?

howardgrigg

As part of the better buttons module in 3.1 there was a "Save and add another" button - do you know if that's still available after they merged part of it into core?

howardgrigg

Thanks 🙂 man that was bugging me

👍 (1)
howardgrigg

Hah just removing the closing tags - who would have thought... - well obviously you would have but I would never have thought of that

howardgrigg

I'm not getting php errors but in my console I'm getting a 404 for two js files in bootstrap - tried exposing the modules with composer but that made no change

howardgrigg

Following on from my discussion with @Firesphere (https://silverstripe-users.slack.com/archives/C0QSDASKT/p1567240410050300) - not sure if this is a bug or a an issue with my environment. But with a very simple model and default ModelAdmin on 4.4.3 I'm getting a blank page after saving new objects

Show 1 attachment(s)
Howard Grigg

Anyone had an issue with ModelAdmin returning a blank screen when creating objects? Just using the default scaffolded form - when I save the object it saves but then the Main area is blank. If I go into an already created object and edit it it works normally. No errors in php log...

Hide attachment content
howardgrigg

All good - thanks for troubleshooting with me! It's just frustrating when you sit down to do something and random stuff like this gets you right at the start

howardgrigg

oh yea sorry I do and the resources folder is in there...